Термометри - ЕКОХРАН - продукти за винената и хранителната индустрия
Термометри
Термометри

Име
Описание
Термометър от - 20°С до + 110°С
Прибор за измерване на температура. Разполага с две скали и не съдържа живак. Обхват на скалите: Температура в градуси по Целзий, °С – Обхват от - 20°С до + 110°С с минимално деление 1°С. Температура в градуси по Фаренхайт, °F – Обхват от 0°F до 220°F с минимално деление 2°F. Дължина – 30,5 см. Опаковка – Пластмасова кутия.
Електронен термометър от - 50°С до + 300°С
Електронен термометър TP 300 с неръждаема сонда за измерване на температура на храни, ферментиращи течности или напитки. Технически параметри: Обхват от - 50°С до + 300°С. Разделителна способност: 0,1°С. Точност от 0°С до 80°С: ± 1°С в друг диапазон ± 5°C. Възможност за измерване в °C или °F. Памет за последно измерена температура. Захранване с 1 бр. батерия 1,5V AG13 включена в комплекта. Обща дължина – 24,5 см. Опаковка – Пластмасова кутия.
Стикер термометър с обхват 10°С до + 40°С
Самозалепващ стикер термометър за измерване на температурата в съдове за ферментация или съхранение със задоволителна точност. Термометърът е с течни кристали, оцветяващи се в най-близкия диапазон на измерената температура. Обхват на скалите: Температура в градуси по Целзий, °С – Обхват от 10°С до + 40°С с минимално деление 2°С Точност ± 2 °С. Дължина – 13,0 см. Ширина – 1,8 см. Начин на употреба – Премахнете предпазното фолио от гърба не термометъра и го залепете на желаното от Вас място.
Стикер термометър с обхват 0°С до + 30°С
Самозалепващ стикер термометър за измерване на температурата в съдове за ферментация или съхранение със задоволителна точност. Термометърът е с течни кристали, оцветяващи се в най-близкия диапазон на измерената температура. Хоризонтална скала с указания за оптималните температури при вино и пиво. Обхват на скалите: Температура в градуси по Целзий, °С – Обхват от 0°С до + 30°С с минимално деление 1°С. Точност ± 2 °С. Дължина – 20,0 см. Ширина – 1,9 см. Начин на употреба – Премахнете предпазното фолио от гърба не термометъра и го залепете на желаното от Вас място.