Захаромери - ЕКОХРАН - продукти за винената и хранителната индустрия
Захаромери
Захаромери

Име
Описание
Захаромер по Brix с термометър
Професионален прибор за определяне съдържанието на захари в гроздовата мъст според относителната й плътност. Приборът е снабден със скала за отчитане на захари по Brix / Balling и термометър. Приборът е придружен със сертификат за произход. Обхват на скалите: Скала за захарност по Brix / Balling от 0 до 35%. Минимално деление 0,5%. Термометър – От 0°С ÷ 40°С. Дължина – 32 см. Опаковка – Пластмасова кутия.
Захаромер по Brix без термометър
Измервателен стъклен прибор за определяне съдържанието на захари в гроздовата мъст според относителната й плътност. Приборът е снабден със скала за отчитане на захари по Brix / Balling и е без термометър. Приборът е придружен със сертификат за произход. Обхват на скалите: Скала за захарност по Brix от 0 до 35°. Минимално деление 0,5°. Дължина – 30 см. Опаковка – Пластмасова кутия.
Захаромер-мъстомер с термометър
Професионален измервателен прибор от най-висок клас. Предназначен е за определяне на захарността и плътността на гроздовата мъст. Приборът е снабден с 4 скали за отчитане и термометър. Термометърът е уникална разработка на ALLA – Франция и е разположен в опашката на прибора. Това позволява директното отчитане на температурата дори при червена гроздова мъст, когато обикновените термометри не се виждат. Приборът е придружен със сертификат за произход и таблици за корекция. Обхват на скалите: Скала за захарност по Brix от 0 до 26%. Минимално деление 0,5%. Скала за захарност по Baume от 0 до 15°. Минимално деление 0,5°. Скала за плътност от 0,990 до 1,120 g/ml. Минимално деление 0,001 g/ml. Скала за потенциален алкохол от 3 до 17 об.% Минимално деление 0,5%. Термометър – От 0°С ÷ 40°С. Дължина – 40 см. Опаковка – Пластмасова кутия.